Σπύρος Σπυρόπουλος: Θέση ευθύνης η προεδρία της Ένωσης Λογιστών Ρόδου

Κάλεσμα προς όλους τους λογιστές να αγκαλιάσουν τον σύλλογο και να συμμετέχουν ενεργά σ’ αυτόν, απευθύνει ο πρόεδρος της ΕΛΦΕΕ Ρόδου κ. Σπύρος Σπυρόπουλος.

Ειδικότερα αναφέρει στην επιστολή του τα εξής:

«Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους που με εξέλεξαν Πρόεδρο της Ένωσης  Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου.

Γνωρίζω ότι η θέση αυτή είναι τιμητική αλλά πρωτίστως θέση ευθύνης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την έως τώρα προσφορά τους στον σύλλογο τα μέλη που υπέβαλαν για προσωπικούς λόγους  την παραίτησή τους.

Το έργο της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε  Ρόδου  είναι δύσκολο και μεγάλο και μόνο με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Ρόδου συνεχίζει το έργο της με περισσότερο ζήλο και μοναδικό σκοπό  την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου και τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων  μας.

Κοιτώντας πάντα μόνο μπροστά απευθύνουμε «Κάλεσμα»  προς όλους τους συναδέλφους λογιστές  να αγκαλιάσουν τον σύλλογο και να συμμετέχουν ενεργά σε αυτόν.

Καλώ τα νέα παιδιά που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το επάγγελμα του λογιστή φοροτεχνικού, να εγγραφούν στην ΕΛΦΕΕ. Σε ένα σύλλογο που θα τους προσφέρει σταθερή και ουσιαστική υποστήριξη. Η δύναμη του κάθε συλλόγου είναι η βάση του, δηλαδή τα μέλη του.

Η   Ε.Λ.Φ.Ε.Ε είναι το μοναδικό συνδικαλιστικό όργανο το οποίο μπορεί να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για εμάς τους λογιστές.

Ο  σύλλογος θα είναι πάντα ανοιχτός σε προτάσεις και παρατηρήσεις  που  προέρχονται από τα μέλη και τους φίλους του.

Ο Πρόεδρος
ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ».

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Ροδιακή