Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα πραγματοποιήσαμε τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Στη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Ροδινιού, την Παρασκευή, 14/12/2018, παρευρέθηκαν, πολλά μέλη και φίλοι της Ένωσης με τις οικογένειές τους, καθώς και ο προϊστάμενος της ΔΟΥ Ρόδου, κ. Νίκος Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Δωδεκανήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Κωνσταντίνος Ζωγραφίδης.

Με την παρουσία τους, τίμησαν την εκδήλωση, ο Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβούλιου Ρόδου, κ. Στράτος Καρίκης, η Δημοτική Σύμβουλος Ευαγγελία Παναή, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κ. Μιλτιάδης Παγκάς, η σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου, κα Φωτεινή Καράμπελα, και η κα. Μαριτάνα Ανθοπούλου-Αλλακιώτου, εκ μέρους του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.

Η μεγάλη αποδοχή του κόσμου στο κάλεσμα της Ε.Λ.Φ.Ε.Ε. βοήθησε στο να συγκεντρωθεί ένα σοβαρό χρηματικό  ποσό το οποίο θα διατεθεί για την αγορά εξοπλισμού της Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Ρόδου.

Ευχαριστούμε θερμά τους συναδέλφους και όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν και σας ευχόμαστε Καλές γιορτές με ΕΙΡΗΝΗ για όλο τον κόσμο!

 

ΕΛΦΕΕ Ρόδου