Προτάσεις της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. 30/10/2017

Στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε., την μόνη Ομοιοεπαγγελματική Ομοσπονδία του κλάδου των Λογιστών- Φοροτεχνικών παλεύουμε όλα τα χρόνια για να διορθώσουμε τα αυτονόητα.

Οι Λογιστές-Φοροτεχνικοί είναι ο Κλάδος που στην δύσκολη οικονομική συγκυρία, τα τελευταία χρόνια, έχουν υπερβάλει εαυτόν ώστε να υλοποιείται η οποιαδήποτε δημοσιονομική πολιτική και πολλές φορές με κόστος που σε φυσιολογικές συνθήκες δεν θα έπρεπε να τους αναλογεί.

Μέσα από τα γραφεία μας εξυπηρετείται το 97% περίπου των ασφαλιστικών, εργατικών και φορολογικών υποχρεώσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Η Π.Ο.Φ.Ε.Ε. προσπαθεί πάντα είτε με προτάσεις για βελτιώσεις στην νομοθετική διαδικασία είτε με τεχνικές προτάσεις που περιλαμβάνουν και μεταφορά καταληκτικών ημερομηνιών σε διαφορετική ημερομηνία, να βοηθήσει στην ομαλή πορεία υποβολής δηλώσεων κάθε αντικειμένου με στόχο την μείωση λαθών και υποβολή τροποποιητικών που επιβαρύνουν τον ελεγκτικό μηχανισμό.

Η ΠΟΦΕΕ έχει αναδείξει διαχρονικά τις παθογένειες του ισχύοντος φορολογικού πλαισίου καταδεικνύοντας την διαρκή αποκοπή του από το κοινωνικό πρόσωπο, με την συνεχή μείωση του αφορολόγητου, την κατάργηση των κοινωνικής αποστολής και σημασίας φοροελαφρύνσεων.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο