ΠΙΝΑΚΑΣ (ΑΡΧΕΙΟ) ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΦOΡΩΝ από την ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ – Νέο Update v.2

Αγαπητοί συνάδελφοι, καλησπέρα και καλή δύναμη!

Αφουγκραζόμενοι την περίπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργήσει για πολλούς Λ/Φ η συμπλήρωση του πίνακα Κ, για όλες τις οντότητες (με απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία), η επιστημονική ομάδα της ΕΛΦΕΕ Ρόδου,  έφτιαξε ένα χρηστικό πρόγραμμα, όπου σε μια (και μόνο στήλη) καταχωρούμε τα δεδομένα των βιβλίων μας και αυτόματα προκύπτουν οι διαφορές λογιστικής και φορολογικής βάσης και στην συνέχεια συμπληρώνεται αυτόματα ο περιβόητος, πολυσυζητημένος και δυσώνυμος πίνακας Κ.

Στη νέα έκδοση (ver. 2.0)  που έγινε με την συνεργασία του έγκριτου συναδέλφου Γιώργου Κορομηλά, υπάρχει η δυνατότητα Ιστορικότητας και διαχρονικότητας (στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον), όπου οι τυχόν διαφορές αντιστρέφονται και ενσωματώνονται σε νέες που προκύπτουν, έτσι ώστε να υπάρχει η κατάλληλη πληροφόρηση (αρχείο), για την σύνταξη των οικονομικών καταστάσεων με βάση τον.4308/2014.

Το παρόν το αποστέλλουμε αποκλειστικά στην Π.Ο.Φ.Ε.Ε, όπως δεσμευτήκαμε στις προηγούμενες 2 εκδόσεις του προγράμματος για να διαβιβασθεί στα Μέλη-Ενώσεις της, ως ανταποδοτική ωφέλεια, από την συμμετοχή στους κατά τόπους συλλόγους.

Οποιαδήποτε παρατήρηση από συναδέλφους για την βελτίωση του, είναι πάντα ευπρόσδεκτη.
Κατεβάστε το αρχείο

 

ΜΑΖΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣHΣ

Αποσυμπιέστε το αρχείο zip σε ένα φάκελο.

Πατώντας το αρχείο setup, το πρόγραμμα εγκαθίσταται αμέσως στον υπολογιστή σας.

Σε λειτουργικά συστήματα windows XP και πριν, δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση.

Η εφαρμογή αποθηκεύει τα δεδομένα του πίνακα Κ για κάθε επιχείρηση του γραφείου μας σε ένα ΕΝΙΑΙΟ ΑΡΧΕΊΟ.

Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Φιλώτα Παπαδιδασκάλου από την Κατερίνη, για την συμβολή του στην λειτουργική παρουσίαση του προγράμματος.