Κοινό Δελτίο Τύπου Ενώσεων Λογιστών Δωδεκανήσου

Τo Σάββατο. 21/09/2019. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΕΛΦΕΕ) Ρόδου, κ. Σπυρόπουλου Σπύρου, με το μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών (ΠΟΦΕΕ) και Πρόεδρου της Ένωσης Λογιστών Επαρχίας Καλύμνου, κ. Μουσελλή Μανόλη. Στη συνάντηση παρέστη και το μέλος της αντιπροσωπείας της ΠΟΦΕΕ και ταμίας της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, Κασέρης Νεκτάριος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ένωσης Λογιστών Φοροτεχνικών Βόρειας Δωδεκανήσου, κ. Εψιμο Χρήστο. Μετά από εποικοδομητική συζήτηση και αφού πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα του κλάδου, ακούστηκαν προτάσεις και προβληματισμοί εκατέρωθεν. Υπεγράφη κοινό έγγραφο με πάγια αιτήματα, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των λογιστών ελεύθερων επαγγελματιών και συνεπώς και ολόκληρου του επιχειρηματικού κόσμου.

Το κοινό έγγραφο με τα πάγια αιτήματα συμφωνήθηκε να διαβιβαστεί στους βουλευτές της περιφέρειας προκειμένου να γίνουν αυτά γνωστά και στην κεντρική διοίκηση .