Επίκαιρα φορολογικά σεμινάρια, αποκλειστικά για τα μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου

Η Ένωση Λογιστών Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου (ΕΛΦΕΕ Ρόδου), στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας που καταβάλει στην επιμόρφωση και κατάρτιση των μελών της, παρέχοντας υψηλού επιπέδου ανταποδοτικές παροχές σε αυτά καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, διοργανώνει την Δευτέρα και Τρίτη 23 & 24/4/2018 στη Ρόδο, 2 επίκαιρα ενημερωτικά σεμινάρια διάρκειας 5 ωρών (έκαστο), με θεματολογία:
 
«ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017: ΕΝΤΥΠΑ Ε1-Ε2-Ε3-Ν»
«ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΕΛΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ 31/12/2017»
 
17:00-22:00, Amathus Beach Hotel, Ιξιά, Ρόδος
 
ΟΜΙΛΗΤΕΣ
 
ΓΙΩΡΓΟΣ Δ. ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Φοροτεχνικός - Οικονομολόγος
με συγγραφική και διδακτική εμπειρία
Πρώην καθηγητής ΤΕΙ.
 
ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΦΟΡΟΠΟΥΛΟΣ
Ορκωτός Ελεγκτής – Λογιστής
 

banner_201604

Πίνακας (Αρχείο) Λογιστικών-Φορολογικών Διαφορών από την ΕΛΦΕΕ Ρόδου – Νέο Update v.4.0 Φορολογικό έτος 2017

Αγαπητοί συνάδελφοι, καλή Σαρακοστή !!

Αφουγκραζόμενοι την συνεχιζόμενη περίπλοκη κατάσταση που έχει δημιουργήσει για πολλούς Λογιστές Φοροτεχνικούς η συμπλήρωση του τέως πίνακα Κ, και νυν Πίνακα Ε ( αν δεν αλλάξει γράμμα στην τελική του απεικόνιση στο νέο Ε3), για όλες τις οντότητες (με απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία), η επιστημονική ομάδα της ΕΛΦΕΕ Ρόδου, έφτιαξε ένα χρηστικό πρόγραμμα, όπου σε μια (και μόνο στήλη) καταχωρούμε τα δεδομένα των βιβλίων μας και αυτόματα προκύπτουν οι διαφορές λογιστικής και φορολογικής βάσης και στην συνέχεια συμπληρώνεται αυτόματα ο περιβόητος, πολυσυζητημένος και δυσώνυμος πίνακας Κ (και πλέον Πίνακας Ε) στο νέο έντυπο Ε3 που αναμένουμε να ανακοινωθεί στην τελική του μορφή.

Η νέα έκδοση (ver. 4.0) περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες εκδόσεις για τα έτη 2015 και 2016.

Διαβάστε περισσότερα

Φορολογικά Θέματα

Η Ρόδος σε εικόνες

 

sunstorms1_3

Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα

Η φράση προέρχεται από τον αισώπειο μύθο «Ανήρ Κομπαστής», σύμφωνα με τον οποίο, κάποιος αθλητής είχε πάει γιά αγώνες στη Ρόδο κι όταν επέστρεψε στην Αθήνα, κόμπαζε στους φίλους του, ότι είχε πηδήξει πάρα πολλά μέτρα, κανείς όμως δεν τον πίστευε, μιας και όλοι ξέρανε τις περιορισμένες δυνατότητες του αθλητή.

Καθώς εκείνος επέμενε, προκαλώντας τους να πάνε στη Ρόδο να ρωτήσουν τους θεατές που είδαν το κατόρθωμά του, ένας από τους φίλους του πήγε στο σκάμμα και με το χέρι έγραψε πάνω στην άμμο τη λέξη Ρόδος. Μετά γύρισε προς τον καυχησιάρη αθλητή και του είπε: «Γιατί να πάμε στην Ρόδο; Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα.». Οπότε και ο αθλητής... αναγκάστηκε να αλλάξει γειτονιά.

Πηγή: http://el.wiktionary.org/wiki/ιδού